×

Sorana Cîrstea, învinsă în turul doi la Indian Wells

Sorana Cîrstea, învinsă în turul doi la Indian Wells

Într-un alt meci tensionat la Indian Wells, jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă în turul doi al turneului WTA de categorie 1000. Iată cum s-a desfășurat partida:

Confruntarea la Indian Wells

Sorana Cîrstea, clasată pe locul 22 mondial, s-a înfruntat cu americanca Sloane Stephens, ocupanta locului 44 în clasamentul WTA. Meciul a fost unul intens, cu o durată de o oră și 20 de minute, în care ambele jucătoare au dat tot ce au avut mai bun.

Rezultatul Confruntării

Stephens a reușit să se impună în fața lui Cîrstea, câștigând cu un scor de 6-0, 7-5. Chiar dacă a fost o înfrângere, Sorana Cîrstea a demonstrat încă o dată că este o jucătoare talentată și determinată.

Rewards and Points

Prezența în turul doi la Indian Wells i-a adus lui Cîrstea un premiu în valoare de 42.000 de dolari și 35 de puncte WTA. Chiar dacă a fost eliminată, performanța ei este de apreciat și o pregătește pentru viitoarele competiții.

Astfel, în ciuda înfrângerii de astăzi, Sorana Cîrstea rămâne o prezență puternică în lumea tenisului și suntem siguri că va reveni și mai puternică în următoarele competiții.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul