×

Sorana Cîrstea avansează direct în turul doi la turneul de la Brisbane

Sorana Cîrstea avansează direct în turul doi la turneul de la Brisbane

Sorana Cîrstea avansează direct în turul doi la turneul de la Brisbane

Sorana Cîrstea, jucătoarea română de tenis clasată pe locul 26 în clasamentul mondial și favorită numărul 10, a primit un avantaj în turneul de la Brisbane din Australia. Ea va trece direct în turul doi al competiției, care are premii totale de 1.736.763 de dolari.

Cîrstea va înfrunta în turul doi învingătoarea meciului dintre Linda Noskova și o jucătoare venită din calificări

În urma tragerii la sorți, Cîrstea a aflat că va întâlni în turul doi pe învingătoarea meciului dintre Linda Noskova, jucătoare din Cehia clasată pe locul 41 în clasamentul WTA, și o jucătoare care va veni din calificări. Sorana Cîrstea speră să obțină o victorie în acest meci și să avanseze mai departe în competiție.

Ana Bogdan va juca în runda inaugurală împotriva ucrainencei Marta Kostiuk

Alături de Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, jucătoarea română clasată pe locul 69 în clasamentul mondial, va participa și ea la turneul de la Brisbane. Ea va juca în runda inaugurală împotriva ucrainencei Marta Kostiuk, care ocupă locul 33 în clasamentul mondial. Dacă va reuși să învingă, Bogdan se va confrunta în turul doi cu rusoaica Daria Kasatkina, favorita numărul 5 și locul 18 mondial.

Turneul de la Brisbane se desfășoară în perioada 31 decembrie – 7 ianuarie și reunește unele dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume. Fanii români speră ca Sorana Cîrstea și Ana Bogdan să obțină rezultate bune și să facă o figură frumoasă în acest turneu de start al sezonului 2022.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul