×

Sofia Vergara se transformă în La Jefa în serialul „Griselda” de pe Netflix România.

Sofia Vergara se transformă în La Jefa în serialul „Griselda” de pe Netflix România.

Noile seriale adăugate de Netflix continuă să captiveze audiența din întreaga lume, iar ultima adiție care a stârnit interesul abonaților din România este „Griselda”, în care protagonista principală este nimeni alta decât talentata Sofía Vergara.

Sofía Vergara în rolul La Jefa

Sofía Vergara își asumă un rol îndrăzneț și captivant în serialul „Griselda”, transformându-se în La Jefa – personajul central al poveștii. Trecând de la comedie la dramă, Vergara impresionează prin versatilitatea și profunzimea interpretării sale.

O producție cu impact

„Griselda” nu este doar un serial obișnuit, ci și o producție în care Sofía Vergara este implicată nu doar ca actriță principală, ci și ca producător executiv. Cu o echipă experimentată la bord, inclusiv creatorii Narcos și Narcos: Mexico, serialul promite să ofere o poveste fascinantă și tulburătoare.

Explorând complexitatea personajului

Inspirat de viața reală a lui Griselda Blanco, un mogul al drogurilor, „Griselda” se angajează să exploreze complexitatea și contradicțiile personajului central. Eric Newman, creatorul serialului, își propune să aducă în lumină latura umană și complexă a personajelor, inclusiv a celor considerați malefici sau controversați.

Reacții și clasamente

Interpretarea lui Sofía Vergara în rolul La Jefa a stârnit admirație și apreciere. Transformarea și dedicarea ei în acest rol sunt remarcate de către creatorul serialului, Eric Newman. Pe Netflix România, „Griselda” a reușit să se claseze pe locul 5 în topul celor mai vizualizate seriale, demonstrând impactul și popularitatea sa.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul