×

Sindicaliştii de la Aeroporturi Bucureşti, în protest la Ministerul Finanţelor

Sindicaliştii de la Aeroporturi Bucureşti, în protest la Ministerul Finanţelor

În această perioadă, sindicaliștii de la Aeroporturi București au ieșit în stradă pentru a-și exprima nemulțumirile față de Ministerul Finanțelor. Motivele protestului sunt legate de tratamentul discriminatoriu la care sunt supuși prin efectele unor legi și ordonanțe care le afectează condițiile de muncă și salarizare.

De ce protestează sindicaliștii de la Aeroporturi București?

Salariații CNAB se opun efectelor Legii 296/2023 și Ordonanței de Urgență 115/2023, care creează inechități și discriminare între angajați. Ei cer eliminarea criteriilor plafoanelor salariale și o tratament corect și echitabil în raport cu munca pe care o prestează și veniturile pe care le aduc la bugetul statului.

Ce solicită sindicaliștii?

Reprezentanții Sindicatului Aeroportuar Henri Coandă cer Ministerului Finanțelor să țină cont de argumentele Memorandumului CNAB și să analizeze situația companiilor în funcție de contribuția lor la buget. Ei își doresc eliminarea inechităților salariale și îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru toți angajații din domeniul aviatic.

Care sunt mesajele transmise de sindicat?

Sindicaliștii au invitat ministrul Finanțelor să se alăture protestului și să înțeleagă de ce este important să respecte munca și efortul celor care asigură funcționarea aeroporturilor. Ei consideră că este necesară o schimbare în modul în care sunt tratate companiile profitabile din aviație pentru a evita discriminarea și inechitățile salariale.

Prin acest protest, sindicaliștii își doresc să atragă atenția asupra condițiilor de muncă dificile din domeniul aviatic și să lupte pentru drepturile și respectul cuvenit pentru toți angajații din acest sector.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul