×

Simona Halep, gata să se dedice fundației sale în caz de verdict negativ de la TAS

Simona Halep, gata să se dedice fundației sale în caz de verdict negativ de la TAS

Simona Halep, pregătită să se dedice fundației sale în caz de verdict negativ de la TAS

Simona Halep așteaptă cu nerăbdare verdictul de la TAS. Jurnaliștii americani au anunțat deja că o decizie oficială ar urma să fie transmisă la finalul lunii martie cel mai devreme. Românca speră să poată reveni pe teren imediat și se pregătește intens în Dubai pentru acest lucru. Visul ei ar fi să poată juca din nou la Roland Garros în acest an.

Decizie crucială în așteptare

Simona Halep este pregătită, cel puțin la nivel declarativ, și în cazul unui verdict negativ. Dacă suspendarea va rămâne activă pentru patru ani, probabil cariera ei în tenis se va sfârși acum. Însă ea a decis deja ce va face în viitor.

Angajamentul față de fundație

Chiar dacă au fost voci care au spus că acesta ar urma să devină antrenor în Dubai, se pare că fostul lider mondial vrea să se dedice fundației sale, pe care a înființat-o în 2018. „Înființarea fundației este o dorință mai veche a mea dar este și o nouă provocare pentru mine, mijlocul prin care, pe termen lung, pot să dau și eu ceva înapoi. Alături de partenerii mei voi încerca să dezvolt proiecte de lungă durată. Unul din obiectivele de bază ale fundației este acela de a lăsa o moștenire după încheierea carierei. Practic, în momentul retragerii mele din tenis, mă voi dedica 100% acestui proiect.

Misiunea fundației

„Ca sportiv profesionist am reușit să-mi ating obiectivele propuse, să devin lider mondial și să câștig un turneu de Grand Slam, acestea venind în urma unei munci și pregătiri constante și îndelungate. Părinții au fost lângă mine mereu, m-au susținut și m-au ajutat să depășesc toate greutățile pe care le-am întâmpinat până am atins ceea ce mi-am dorit. Tot ei sunt cei care mi-au fixat reperele și valorile morale în care cred, cele care m-au determinat să înființez această fundație care va activa în 3 domenii importante: sport, sănătate și educație.

Angajamentul pentru viitor

„Îmi place să mă întâlnesc cu oamenii, să discut, să-mi formez idei și să le știu nevoile, să încerc să mă implic în rezolvarea lor în special pe latura sportivă sau educațională”, este mesajul Simonei Halep, postat pe site-ul oficial al fundației.

Revenirea pe teren

Românca a cucerit până acum 24 de titluri, dintre care două de Grand Slam. Dorința ei cea mai mare ar fi să revină și să arate lumii că este o mare campioană și că acuzațiile de dopaj au fost false.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul