×

Simigeriile Luca și Petru: Salarii atractive și bonusuri neașteptate pentru angajați!

Simigeriile Luca și Petru: Salarii atractive și bonusuri neașteptate pentru angajați!

Un loc de muncă banal din România poate să îi îmbogățească pe angajați. Puțini ar fi crezut că cei care lucrează aici sunt atât de bine plătiți.

Simigeriile Luca și Petru: Salarii tentante și beneficii neașteptate

Simigeriile Luca și Petru sunt două dintre cele mai renumite din România. Cu toate că ambele companii oferă salarii atractive, există diferențe notabile în pachetul salarial și beneficiile oferite.

Luca – Oportunități pentru cei fără experiență

Luca se evidențiază prin dimensiunile sale, fiind unul dintre cele mai mari lanțuri de simigerii din țară. Cu salarii competitive pentru vânzători, această simigerie oferă oportunități pentru cei fără experiență.

Anunțurile de angajare indică cerințe clare pentru candidați, printre care abilități de comunicare, orientare către client, pozitivitate și implicare.

Salariul unui vânzător la Luca, full-time, variază între 3.500 și 3.800 de lei, în funcție de orașul în care este situată simigeria.

Posturile sunt disponibile în multiple locații, precum Adjud, Bacău, Botoșani, Brașov, București, Călărași, Câmpina, Caracal, Constanța, Focșani, Iași, Oltenia, Pitești, Ploiești, Roman, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Timișoara și Urziceni. Experiența nu este un criteriu obligatoriu, iar atmosfera de lucru este una orientată către echipă.

Petru – Suport în dezvoltarea profesională și personală

La simigeria Petru, beneficiile pentru vânzători sunt definite printr-un pachet salarial motivant, adaptat la experiență și rezultatele demonstrate. Cu un loc de muncă stabil într-o companie experimentată și în continuă dezvoltare, vânzătorii Petru beneficiază de suport în dezvoltarea profesională și personală.

Programul de lucru flexibil și atmosfera din echipa tânără aduc o notă de dinamism.

Atribuțiile unui vânzător la Petru includ oferirea de produse conform solicitărilor clienților, menținerea igienei vitrinei, gestionarea stocurilor și participarea la instruiri pentru îndeplinirea corectă a activităților. Salariul oferit de Petru este de 3.200 de lei net, la care se adaugă și tichetele de masă.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul