×

Sameday extinde rețeaua out-of-home cu 3.500 de noi puncte de livrare și ridicare a coletelor.

Sameday extinde rețeaua out-of-home cu 3.500 de noi puncte de livrare și ridicare a coletelor.

SAMEDAY, compania de curierat din România, continuă să-și extindă rețeaua out-of-home pentru a facilita livrarea și ridicarea coletelor în regiune.

Extinderea rețelei out-of-home cu 3.500 de noi puncte de livrare

În urma dublării numărului de comenzi crossborder livrate în ultimele 12 luni, SAMEDAY va deschide 3.500 de noi easybox-uri și puncte de livrare și ridicare a coletelor de tip shop-in-shop. Astfel, rețeaua out-of-home activă în regiune va fi extinsă cu 70%, ajungând la 8.500 de puncte de livrare.

Creșterea acoperirii geografice și a accesibilității

Obiectivul companiei este ca peste 50% din populația totală să se afle la mai puțin de șapte minute distanță de mers pe jos față de cel mai apropiat punct de livrare. Această măsură va facilita accesul consumatorilor la punctele de ridicare și livrare a coletelor.

Investiții strategice în infrastructură de livrare modernă

CEO-ul SAMEDAY, Lucian Baltaru, a declarat că extinderea rețelei urmărește consolidarea poziției companiei ca partener strategic în dezvoltarea comerțului online în regiune. Investițiile vor contribui la îmbunătățirea experienței consumatorilor și la reducerea costurilor de livrare pentru magazinele online din România, Ungaria și Bulgaria.

Creșterea serviciilor de livrare crossborder

În ultimul an, numărul coletelor expediate din România în Ungaria și Bulgaria s-a dublat, reflectând popularitatea serviciilor de livrare internațională. SAMEDAY a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de magazine online care utilizează serviciile de expediere crossborder.

Consolidarea rolului în extinderea magazinelor online

Cu un total de 95 de milioane de colete livrate în regiune în ultimele 12 luni, SAMEDAY devine un partener cheie în extinderea magazinelor online din România către piețele internaționale. Compania investește în continuare în infrastructura de livrare pentru a susține creșterea sectorului de comerț online.

Investiții planificate pentru creșterea capacității de livrare

În anul 2024, Grupul SAMEDAY va investi aproximativ 150 de milioane de lei în extinderea rețelei out-of-home și în dezvoltări tehnologice pentru optimizarea proceselor de livrare. Compania urmărește să ofere soluții eficiente pentru magazinele online din regiune.

Extinderea rețelei out-of-home și investițiile strategice ale SAMEDAY demonstrează angajamentul companiei de a oferi servicii de livrare moderne, eficiente și accesibile consumatorilor din România, Ungaria și Bulgaria.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul