×

Ryanair ajustează în scădere estimările privind traficul de pasageri din cauza întârzierilor livrărilor de avioane Boeing

Ryanair ajustează în scădere estimările privind traficul de pasageri din cauza întârzierilor livrărilor de avioane Boeing

Compania aeriană Ryanair se confruntă cu ajustări în scădere ale estimărilor privind traficul de pasageri din cauza întârzierilor livrărilor de avioane Boeing. Acest lucru va avea un impact asupra programului său de vară, iar pasagerii din Europa ar putea resimți efectele în viitoarea perioadă.

Ryanair Reducre Programul de Vară

Ryanair, cea mai mare companie aeriană din Europa după numărul de pasageri, va fi nevoită să reducă aproximativ 10 linii de zbor din flota sa de 600 de avioane pentru lunile de vară de vârf, iulie, august şi septembrie. Această decizie vine ca urmare a întârzierilor în livrarea avioanelor Boeing, care au fost reduse de la 57 la doar 40 până la sfârșitul lunii iunie.

Impactul Asupra Pasagerilor

CEO-ul Ryanair, Michael O’Leary, a avertizat că aceste întârzieri, combinate cu blocarea la sol a până la 20% din flotele de A320 ale concurenților Airbus din Europa, vor duce la o capacitate mai restrânsă și la tarife de zbor ușor mai mari pentru consumatorii din Europa în vara anului 2024. Astfel, pasagerii ar putea resimți creșteri ale costurilor și restricții în privința disponibilității zborurilor.

Consecințe pe Termen Scurt și Lung

Aceste ajustări ale programului de vară ale Ryanair vor avea consecințe atât pe termen scurt, în sensul unei capacități reduse și tarife mai mari, cât și pe termen lung, în ceea ce privește strategia de dezvoltare a companiei și relațiile cu furnizorii de avioane. Este important ca Ryanair să gestioneze eficient această situație pentru a minimiza impactul asupra clienților și a poziționării sale pe piață.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul