×

Revolut și SOCAR oferă cashback la benzinării pentru clienții care plătesc cu cardul!

Revolut și SOCAR oferă cashback la benzinării pentru clienții care plătesc cu cardul!

Revolut și SOCAR au anunțat o nouă colaborare care va aduce beneficii semnificative clienților din România. Fintech-ul britanic și unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de distribuție a carburanților se unesc pentru a oferi cashback la benzinării pentru clienții care plătesc cu cardul.

Cashback la benzinării pentru clienții Revolut

Revolut va oferi clienților săi din România 2% cashback instant, până la 10 RON/plată, atunci când achită cu Revolut cumpărăturile făcute în benzinăriile SOCAR. Acest beneficiu este disponibil în secțiunea Magazine din aplicație și este valabil pentru toate planurile Revolut (Standard, Plus, Premium, Metal, Ultra).

Un parteneriat de succes

Aceasta este a doua colaborare între cele două companii din România, de la lansarea băncii digitale pe piața locală în 2018. Revolut a devenit tot mai popular în rândul clienților români, devenind una dintre metodele preferate de plată, inclusiv pentru achiziționarea de combustibili auto.

Reacții din partea celor implicați

„În 2023, plățile făcute în benzinării s-au aflat, din nou, pe locul al treilea în topul categoriilor de cumpărături efectuate de clienții Revolut din România. Datele noastre arată că Revolut este tot mai mult utilizat ca un cont bancar principal în țara noastră și a devenit una dintre metodele preferate de plată printre clienții locali, când cumpără produse și servicii, inclusiv combustibili auto”, a declarat Gabriela Simion, Director General Revolut Bank UAB Sucursala România.

„Acest parteneriat subliniază angajamentul nostru de a oferi clienților noștri soluții inovatoare și o valoare imbatabilă. Împreună cu Revolut, revoluționăm modul în care consumatorii accesează și fac economii la alimentările cu carburant”, a afirmat Ramin Aliyev, Chief Operating Officer SOCAR.

Detalii despre oferta de cashback

Oferta este valabilă până la data de 31 mai 2024. Cashback-ul instant de 2%, până la maximum 10 RON/plată, este virat automat în contul clientului, după efectuarea plății cu cardul sau aplicația Revolut la benzinăriile SOCAR.

Revolut Magazine este o funcționalitate adăugată în aplicație în februarie 2023, prin care clienții pot obține cashback instant la achizițiile realizate cu Revolut de la brandurile și comercianții preferați.

Pentru a folosi această funcționalitate, utilizatorii Revolut trebuie să descarce aplicația, să își deschidă un cont și să parcurgă procesul Know Your Customer (KYC).

Vino să beneficiezi de această ofertă avantajoasă și să economisești la fiecare alimentare cu carburant!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul