×

Record la Loto 6/49: peste 6,44 milioane de euro în joc

Record la Loto 6/49: peste 6,44 milioane de euro în joc

Un nou record la Loto 6/49! Tragerile loto de joi oferă o sumă record în joc, de peste 6,44 milioane de euro la categoria I. Jucătorii au acum o șansă uriașă de a câștiga această sumă fabuloasă și de a-și schimba viața într-o clipă.

Suma record

La Loto 6/49, categoria I, se înregistrează un report de peste 32 milioane de lei, ceea ce înseamnă peste 6,44 milioane de euro. Este o sumă uriașă, care stârnește interesul și dorința de câștig a multor jucători.

Șansa de a câștiga

Potrivit Loteriei Române, joi au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. Tragerile precedente au adus câștiguri impresionante în valoare totală de peste 2,55 milioane de lei. Astfel, jucătorii au șansa de a câștiga sume importante în fiecare săptămână.

Recordurile înregistrate

Pe lângă suma record pusă în joc, Campionatele Europene de la Sofia au adus și alte vești bune pentru sportul românesc. O româncă a reușit să cucerească trei medalii de aur, demonstrând încă o dată talentul și dedicarea sportivilor noștri. De asemenea, antrenorul echipei Rapid s-a declarat foarte mulțumit de prestația jucătorilor în acest început de an, iar naționala de polo a României a obținut o victorie importantă în fața selecționatei Chinei.

Participă la tragerile loto

Dacă vrei să ai șansa de a câștiga o sumă fabuloasă, nu rata tragerile loto de joi! Achiziționează un bilet și încearcă-ți norocul la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 sau Super Noroc. Cine știe, poate vei deveni următorul milionar!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul