×

Programul showroom-urilor eMag de sărbători: când se închid și când sunt deschise

Programul showroom-urilor eMag de sărbători: când se închid și când sunt deschise

eMag anunță programul showroom-urilor de sărbători

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar toate companiile se pregătesc pentru încheierea anului și a activității. EMag, unul dintre cele mai cunoscute branduri din România, nu face excepție și va avea un program special în perioada Crăciunului și a Revelionului.

Showroom-urile eMag

Chiar dacă aplicația și site-ul eMag vor rămâne disponibile non-stop în timpul sărbătorilor, showroom-urile vor avea un program diferit. Astfel, veți putea utiliza aplicația pentru a plasa comenzi sau a vă informa, dar livrările vor suferi întârzieri din cauza zilelor libere ale firmelor de distribuție.

Programul în perioada sărbătorilor

  • 24 decembrie: Program redus
  • 25 decembrie: ÎNCHIS
  • 26 decembrie: Program redus
  • 31 decembrie: Program redus
  • 1 ianuarie: ÎNCHIS
  • 2 ianuarie: Program redus

În zilele de 24 și 26 decembrie, precum și pe 31 decembrie, toate showroom-urile eMag vor funcționa după un orar scurt, având în vedere că acestea sunt zilele de Ajun, a doua zi de Crăciun și ziua de Revelion.

Alte magazine și servicii afectate

Pe lângă eMag, și alte supermarketuri și case de pariuri cu agenții stradale vor avea programul modificat în perioada sărbătorilor de iarnă. În cazul caselor de pariuri, jocurile online vor fi disponibile non-stop, dar agențiile stradale vor fi închise în zilele de Crăciun și Revelion.

Este important de menționat că eMag va reveni la programul normal de funcționare în showroom-uri începând cu data de 3 ianuarie.

Așadar, dacă aveți nevoie de cumpărături sau de a schimba un cadou primit de Crăciun, asigurați-vă că profitați de perioadele în care showroom-urile eMag sunt deschise și plasați comanda cât mai curând posibil.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul