×

Premierul Marcel Ciolacu anunță aprobarea a peste 1,2 miliarde de lei pentru peste 700.000 de fermieri.

Premierul Marcel Ciolacu anunță aprobarea a peste 1,2 miliarde de lei pentru peste 700.000 de fermieri.

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că peste 1,2 miliarde de lei vor ajunge la peste 700.000 de fermieri din sectorul vegetal și zootehnic. Această aprobare vine ca o veste bună pentru agricultori și pentru economia țării.

Fonduri pentru Fermieri

Guvernul a aprobat două hotărâri prin care banii vor fi distribuiți către fermieri în contul cererilor depuse anul trecut. Aceste fonduri reprezintă ajutoare naționale tranzitorii finanțate din fonduri europene, iar beneficiarii vor fi peste 550.000 de fermieri din sectorul vegetal și 200.000 de fermieri din sectorul zootehnic.

Impactul asupra Agriculturii

Această sumă semnificativă va ajuta fermierii să își desfășoare activitățile în condiții mai bune, să investească în modernizare și să își asigure sustenabilitatea pe termen lung. Alocarea acestor fonduri reprezintă un sprijin esențial pentru dezvoltarea sectorului agricol din România.

Continuarea Investițiilor

Este important ca guvernul să continue să susțină agricultura și să asigure că fermierii beneficiază de resursele necesare pentru a-și crește producția și a contribui la securitatea alimentară a țării.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul