×

Ploi și schimbări de vreme în ultima zi a săptămânii: Prognoza ANM pentru duminică, 17 martie

Ploi și schimbări de vreme în ultima zi a săptămânii: Prognoza ANM pentru duminică, 17 martie

Știi cum se spune: „dacă nu-ți place vremea, așteaptă 5 minute”. Ei bine, se pare că acest sfat se potrivește perfect pentru prognoza meteo de duminică, 17 martie, conform ANM.

Vremea capricioasă a ultimei zile a săptămânii

Într-adevăr, vremea se anunță a fi destul de capricioasă în ultima zi a săptămânii. ANM a făcut modificări în prognoza sa și ne pregătim pentru câteva surprize meteorologice pe 17 martie.

Temperaturi calde, dar și ploi abundente

Potrivit noii prognoze ANM, temperaturile maxime vor oscila între 9 și 18 grade în întreaga țară. Pe de altă parte, minimele vor coborî până la -1 și 6 grade, iar în primele ore ale dimineții se anunță ceață.

Ploi consistente și vânt puternic

În unele zone se vor opri ploile, în timp ce în altele vom avea parte de cantități semnificative de apă. Vremea se va schimba brusc, iar în zonele montane și submontane, în sud-estul, centrul și estul țării se anunță ploi abundente. Există chiar posibilitatea de precipitații mixte la altitudini mari.

Vremea în București

Dacă ești în Capitală duminică, 17 martie, te poți bucura de temperaturi extrem de calde. Cu valori care pot ajunge până la 16 grade, vremea va fi mai mult decât plăcută.

Prognoza pentru București

Cerul va fi temporar noros, iar în timpul zilei nu sunt așteptate ploi. Totuși, spre seară există o probabilitate ridicată de precipitații, iar temperaturile minime vor scădea până la 4-6 grade. Așadar, nu uita să ai la îndemână o umbrelă dacă ieși la plimbare sau la o cafea în oraș.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul