×

Plan de Securitate la Școala Nicolae Titulescu: Camere de Supraveghere și Măsuri Anti-Abuz Sexual

Plan de Securitate la Școala Nicolae Titulescu: Camere de Supraveghere și Măsuri Anti-Abuz Sexual

În urma incidentului de abuz sexual raportat la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu”, conducerea școlii a decis implementarea unui plan de securitate amplu, ce include instalarea de camere de supraveghere și măsuri anti-abuz sexual.

Camere de Supraveghere Extinse

Directorul școlii, Zamfira Cristina, a anunțat că în următoarea perioadă vor fi montate mai multe camere de supraveghere în holurile școlii, pentru a asigura o monitorizare eficientă a activităților desfășurate în incintă. De asemenea, se va extinde rețeaua de camere de supraveghere pentru a acoperi cât mai bine toate zonele importante.

Îmbunătățirea Serviciului pe Școală

Pentru a spori siguranța elevilor, se va respecta strict legislația în vigoare, iar efectivul de profesori de serviciu va fi mărit. Acest demers are ca scop prevenirea oricăror incidente nedorite și creșterea nivelului de securitate în școală.

Promisiuni de Fonduri din Partea Primăriei

Directorul Zamfira Cristina a menționat că există promisiuni din partea primăriei privind acordarea fondurilor necesare implementării planului de securitate. În ciuda dificultăților financiare, se pare că autoritățile locale sunt implicate în asigurarea unui mediu sigur și protejat pentru elevi.

Sursa: [Adăugați sursa aici]

Partajează acest conținut:

Publică comentariul