×

Pepco vine cu reduceri enorme la sute de produse de top, prețul va fi sub 10 lei!

Pepco vine cu reduceri enorme la sute de produse de top, prețul va fi sub 10 lei!

În lumea shopping-ului, concurența este acerbă, iar retailerii se întrec în oferte și promoții pentru a atrage clienții. Ultima veste care a stârnit interesul cumpărătorilor vine din partea Pepco, care a anunțat reduceri masive la sute de produse de top, cu prețuri sub 10 lei!

Pepco cucerește inima clienților cu reduceri senzaționale

Adio LIDL! Gigantul german a fost cunoscut pentru campaniile sale promoționale atrăgătoare, dar acum Pepco promite să-i eclipseze cu noile sale oferte tentante. Campania de primăvară „Super HIT” aduce produse la prețuri extrem de avantajoase, menite să răspundă cerințelor consumatorilor în căutare de articole accesibile și de calitate.

Produse variate la prețuri imbatibile

În cadrul campaniei „Super HIT”, clienții vor găsi accesorii pentru casă, căni, lumânări, recipiente pentru alimente, haine pentru copii și adulți, toate la prețuri incredibil de mici. De exemplu, cănile, lumânările și recipiente pentru alimente pot fi achiziționate începând de la doar 6,50 lei, în timp ce tricourile pentru copii sunt disponibile la doar 8,50 lei.

Reacția oficialilor Pepco

Agnieszka Jaworska, Director Comercial al Pepco Group, a subliniat importanța stabilității prețurilor în contextul inflației ridicate, precizând că oferta „Super HIT” vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor în căutare de produse la un raport calitate-preț excelent. De asemenea, Agnieszka Olejniczak, Director de Marketing al Pepco, a evidențiat faptul că această campanie se concentrează pe produsele populare, cu prețuri reduse, disponibile tot timpul anului.

Popularitate în creștere

Ofertele Pepco sunt din ce în ce mai apreciate de clienți, fapt confirmat de cele peste 30 de milioane de tranzacții efectuate lunar în magazinele din rețea. Aproape 7 din 10 vizite la un magazin Pepco se transformă în achiziții, subliniind astfel succesul retailerului în a satisface cerințele cumpărătorilor.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul