×

Orarul showroom-urilor eMag pentru perioada sărbătorilor: modificări importante

Orarul showroom-urilor eMag pentru perioada sărbătorilor: modificări importante

Orarul showroom-urilor eMag pentru perioada sărbătorilor: modificări importante

Cu sărbătorile de iarnă apropiindu-se cu pași repezi, eMag anunță modificări importante în orarul showroom-urilor sale. Ca orice altă companie, eMag se pregătește de închiderea anului, iar acest lucru va afecta și programul de funcționare al showroom-urilor lor.

În perioada Crăciunului și a Revelionului, showroom-urile eMag vor avea un program diferit. Aplicația și site-ul eMag vor rămâne active și disponibile în orice moment, inclusiv pe 25 decembrie și în noaptea dintre ani. Astfel, utilizatorii vor putea accesa platforma pentru a face cumpărături sau pentru a schimba cadouri primit în timpul sărbătorilor.

Cu toate acestea, livrările vor fi afectate de zilele libere ale firmelor de distribuție. În consecință, nu se vor putea face livrări pe 25 decembrie și 1 ianuarie. Cu toate acestea, aplicația eMag rămâne disponibilă non-stop, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a căuta și a cumpăra produse în orice moment.

În ceea ce privește showroom-urile fizice, acestea vor avea program redus în zilele de 24 și 26 decembrie, precum și pe 31 decembrie. În aceste zile, magazinele eMag vor funcționa cu un orar scurt, ținând cont de faptul că este Ajunul Crăciunului, a doua zi de Crăciun și ziua de Revelion.

Este important de menționat că, în zilele de 25 decembrie și 1 ianuarie, showroom-urile eMag vor fi închise. De asemenea, firmele de livrare cu care eMag colaborează nu își vor trimite angajații la muncă în aceste zile.

Aceste modificări de program se aplică și altor magazine și companii din diverse domenii în perioada sărbătorilor de iarnă. Supermarketurile și casele de pariuri cu agenții stradale vor avea, de asemenea, programul modificat în această perioadă.

Este important să reținem că, în ciuda acestor modificări de program, aplicația și site-ul eMag vor rămâne disponibile non-stop, permițându-le utilizatorilor să facă cumpărături online în orice moment al zilei sau al nopții.

În concluzie, eMag anunță modificări importante în orarul showroom-urilor sale pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Utilizatorii pot accesa aplicația și site-ul eMag în orice moment, însă livrările vor fi afectate de zilele libere ale firmelor de distribuție. Showroom-urile eMag vor avea program redus în zilele de 24 și 26 decembrie, precum și pe 31 decembrie, iar în zilele de 25 decembrie și 1 ianuarie acestea vor fi închise.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul