×

Orarul showroom-urilor eMag de sărbători: Program redus și închidere în zilele importante

Orarul showroom-urilor eMag de sărbători: Program redus și închidere în zilele importante

eMag anunță programul redus și închiderea showroom-urilor în perioada sărbătorilor

În pragul sezonului sărbătorilor de iarnă, eMag, unul dintre cele mai mari retaileri online din România, anunță programul redus și închiderea showroom-urilor sale în zilele importante de sărbătoare. În această perioadă, utilizatorii vor putea accesa și folosi aplicația și site-ul eMag non-stop, dar trebuie să țină cont de faptul că livrările vor fi afectate din cauza zilelor libere ale firmelor de distribuție.

Programul showroom-urilor eMag în perioada sărbătorilor

În ziua de 24 decembrie, showroom-urile eMag vor avea program redus, funcționând între orele 9:00 și 18:00. În ziua de 25 decembrie, showroom-urile vor fi închise, iar în ziua de 26 decembrie se va reveni la programul redus. Totodată, în ziua de 31 decembrie, showroom-urile vor funcționa cu program redus, iar în ziua de 1 ianuarie vor fi închise. În ziua de 2 ianuarie, showroom-urile vor reveni la programul redus.

Livrările afectate de zilele libere ale firmelor de distribuție

În zilele de sărbătoare, firmele de livrare cu care eMag colaborează nu își vor trimite angajații la muncă. Astfel, livrările nu vor fi efectuate în ziua de 25 decembrie și în ziua de 1 ianuarie. De asemenea, în zilele de 24 și 26 decembrie, precum și în ziua de 31 decembrie, vor exista modificări în programul de livrare, iar acestea vor fi operate în funcție de disponibilitatea firmelor de distribuție.

Alte magazine afectate de modificări în program

Pe lângă eMag, și alte supermarketuri și case de pariuri cu agenții stradale vor avea programul modificat în perioada sărbătorilor de iarnă. În cazul cumpărăturilor online de la eMag, utilizatorii pot face achiziții în orice moment al zilei sau nopții. Cu toate acestea, agențiile stradale ale caselor de pariuri vor fi închise sau vor avea program redus în zilele de Crăciun și Revelion.

În concluzie, eMag anunță că showroom-urile sale vor avea un program redus și vor fi închise în zilele importante de sărbătoare, iar livrările vor fi afectate de zilele libere ale firmelor de distribuție. Utilizatorii sunt încurajați să folosească aplicația și site-ul eMag pentru cumpărături online, având în vedere că acestea vor fi disponibile non-stop.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul