×

Orarul complet al magazinelor Lidl pentru perioada Crăciunului

Orarul complet al magazinelor Lidl pentru perioada Crăciunului

Orarul complet al magazinelor Lidl pentru perioada Crăciunului

În pragul sărbătorilor de Crăciun, Lidl a anunțat programul complet al magazinelor sale din întreaga țară. Conform informațiilor furnizate de site-ul oficial al retailerului german, iată cum se va desfășura programul în această perioadă.

În ziua de Ajun, toate magazinele Lidl vor funcționa în mod normal, până la ora 22:00, astfel încât clienții să poată face ultimele cumpărături pentru masa de Crăciun.

În ziua de Crăciun, angajații Lidl vor avea liber, iar magazinele vor fi închise. Acestea își vor redeschide ușile în ziua de 26 decembrie, între orele 7:00 și 18:00, pentru a deservi publicul.

Pentru Revelion, magazinele Lidl vor fi deschise în intervalul orar 7:00 – 18:00, astfel încât clienții să se poată aproviziona înainte de petrecerea de Anul Nou. În schimb, pe 1 ianuarie, toate magazinele vor fi închise.

Pe 2 ianuarie 2022, programul de funcționare va fi de la 9:00 la 17:00, iar de pe 3 ianuarie lucrurile vor reveni la normal, cu programul obișnuit de la 7 dimineața la 10 seara.

Lidl a luat în considerare și nevoile clienților săi în această perioadă, continuând campaniile cu săptămânile preferate ale acestora și aducând produse din toate colțurile lumii la prețuri avantajoase. Cu toate acestea, este important ca clienții să fie atenți la produsele pe care le achiziționează, să verifice întotdeauna termenul de expirare de pe etichetă și să evite achiziționarea în exces, pentru a preveni problemele de sănătate ulterioare.

Astfel, clienții Lidl pot planifica cu încredere cumpărăturile pentru perioada sărbătorilor, având la dispoziție orarul complet al magazinelor pentru Crăciun și Anul Nou.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul