×

Orange România își răsplătește clienții cu 250 de lei gratuit. Ce trebuie să faci pentru a primi banii.

Orange România își răsplătește clienții cu 250 de lei gratuit. Ce trebuie să faci pentru a primi banii.

Orange România își răsplătește clienții cu 250 de lei gratuit

Orange, liderul telecomunicațiilor din România, a lansat un eveniment special pentru a-și răsplăti clienții fideli. Prin intermediul aplicației My Orange, utilizatorii au ocazia de a participa la Pinata Party și de a câștiga premii impresionante, inclusiv 250 de lei gratuit.

Cum poți primi 250 de lei gratuit de la Orange?

Pentru a beneficia de această ofertă, clienții Orange trebuie să participe la Pinata Party prin acumularea de puncte în contul lor My Orange. Fiecare acțiune efectuată în aplicație, cum ar fi plata facturilor, modificarea abonamentelor, reîncărcarea PrePay, activarea roamingului sau adăugarea unui număr nou în cont, contribuie la obținerea punctelor.

Premii impresionante oferite în cadrul Pinata Party

Participanții care reușesc să adune minim 1.000 de puncte se califică pentru a participa la tragerea la sorți pentru premii impresionante. Printre acestea se numără 5 console PS5 Digital Edition, complete cu jocul GOW Ragnarok, și un card de 250 RON. De asemenea, se vor acorda și 10 purificatoare de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4.

Premii instant și beneficii bonus

Pe lângă premiile oferite prin tragere la sorți, participanții la Pinata Party pot câștiga și premii instant, direct în aplicația My Orange. Aceste premii instant pot fi revendicate folosind punctele acumulate și oferă beneficii bonus atractive pentru abonamentele și cartelele PrePay Orange.

Pinata Party este o oportunitate unică pentru clienții Orange de a se bucura de recompense și de a se distra în același timp. Nu ratați șansa de a câștiga 250 de lei gratuit și alte premii fabuloase prin participarea la acest eveniment exclusiv în aplicația My Orange!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul