×

Oana Roman dă în judecată Vica Blochina! Un nou scandal cu poze editate

Oana Roman dă în judecată Vica Blochina! Un nou scandal cu poze editate

Un scandal între Oana Roman și Vica Blochina ajunge în instanță

Un nou scandal izbucnește în lumea mondenă românească, de data aceasta între celebrele Oana Roman și Vica Blochina. Totul a pornit de la acuzațiile aduse de Vica Blochina că Oana Roman și-ar edita pozele de pe rețelele de socializare. Lucrurile au escaladat rapid, iar acum cele două vedete se pregătesc să-și rezolve neînțelegerile în instanță.

Oana Roman vrea să își facă dreptate

Oana Roman nu a rămas indiferentă la acuzațiile aduse de Vica Blochina și a decis să își caute dreptatea în justiție. Vedeta este hotărâtă să pună capăt acestui val de jigniri și să-și apere imaginea. Ea speră ca situația să fie rezolvată în favoarea ei și așteaptă cu nerăbdare verdictul instanței.

Vica Blochina nu se teme de proces

Pe de altă parte, Vica Blochina se declară neînțelegătoare în fața acestui scandal și nu pare deloc impresionată de intențiile Oanei Roman. Ea consideră că acuzațiile aduse de vedeta rivală nu au nicio legătură cu realitatea și că totul se rezumă la niște poze editate. Vica Blochina nu se arată deloc speriată de proces și susține că va demonstra în fața instanței că Oana Roman are doar scopul de a acoperi propriile greșeli.

Expertul va decide dacă pozele sunt sau nu editate

Pentru a-și susține cazul, Oana Roman intenționează să cheme un expert care se va ocupa de analizarea pozelor sale. Acesta va examina telefonul vedetei și va face o expertiză tehnică pentru a stabili dacă imaginile au fost sau nu editate. Oana Roman își dorește să obțină atât despăgubiri morale, cât și materiale, considerând că a fost defăimată în mod nejustificat și că acuzațiile aduse nu sunt însoțite de dovezi concrete.

Un nou proces în plan pentru Oana Roman

Nu este prima dată când Oana Roman se implică într-un proces, iar în acest caz vedeta promite că va merge și mai departe. Ea intenționează să inițieze un al doilea proces și va solicita instanței să desemneze un expert independent care să analizeze pozele din telefonul ei și să ofere o expertiză tehnică obiectivă. Oana Roman speră că aceste demersuri îi vor aduce atât despăgubiri morale, cât și materiale, pentru toate dezinformările și minciunile răspândite în spațiul public.

Așadar, rămâne de văzut cum se va desfășura acest nou scandal dintre Oana Roman și Vica Blochina și care va fi verdictul instanței în acest caz controversat.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul