×

MOL România oferă premii generoase clienților care alimentează cu benzină sau motorină

MOL România oferă premii generoase clienților care alimentează cu benzină sau motorină

MOL România oferă premii generoase clienților care alimentează cu benzină sau motorină

Un nou concurent în lumea benzinăriilor: MOL România

Un nou lanț de benzinării face senzație în România! MOL România a lansat o campanie inedită prin care își răsplătește clienții fideli. Dacă alimentezi cu benzină sau motorină din gama MOL EVO în valoare de cel puțin 150 de lei, poți câștiga premii generoase. Iar șansele tale de câștig sunt mai mari decât crezi!

Cum poți participa și câștiga

Pentru a intra în cursa pentru premiile oferite de MOL România, tot ce trebuie să faci este să alimentezi cu benzină sau motorină din gama MOL EVO în valoare de cel puțin 150 de lei. Poți alege dintre produsele premium precum EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO 95 și EVO Diesel.

După ce ai alimentat, ai automat șansa de a câștiga un autoturism Mercedes-Benz Clasa C Limuzină! Premiul excepțional va fi acordat prin tragere la sorți la finalul campaniei, în funcție de tranzacțiile eligibile înregistrate. Mai mult, alți norocoși vor primi vouchere pentru carburant de până la 250 de lei, carduri de 150 de lei pentru carburant și alte premii surpriză.

În fiecare săptămână, noi câștigători

MOL România vrea să-și răsplătească clienții în fiecare săptămână. Astfel, vor fi extrase câștigători pentru 168 de carduri de carburant în fiecare săptămână, ajungând la un total impresionant de 1848 de carduri pe întreaga durată a campaniei.

Alimentează și bucură-te de premii generoase

Dacă îți place să conduci și vrei să fii recompensat pentru achizițiile tale de carburant, MOL România este locul potrivit pentru tine. Participă în super campania de sezon și ai ocazia să câștigi premii săptămânale și chiar un autoturism Mercedes-Benz Clasa C Limuzină!

Nu rata această oportunitate! Alimentează cu benzină sau motorină din gama MOL EVO și completează formularul de pe site-ul MOL sau de pe aplicație pentru a intra în cursa pentru premii. Cu MOL România, câștigul este garantat!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul