×

METEO: Schimbare radicală a vremii de duminică, 25 februarie. Anunț ANM despre fenomene extreme.

METEO: Schimbare radicală a vremii de duminică, 25 februarie. Anunț ANM despre fenomene extreme.

Știrea meteorologică a zilei: prognoza meteo actualizată pentru duminică, 25 februarie, aduce schimbări radicale în vremea din România.

Anunț ANM despre fenomene extreme

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un avertisment privind fenomenele extreme care vor lovi țara duminică. Se anunță ploi abundente și vânt puternic, în special la munte și în regiunile vestice, nord-vestice și centrale ale României.

Temperaturi neobișnuite pentru final de februarie

Termometrele vor indica valori maxime între 12 și 19 grade Celsius, cu temperaturi mult mai ridicate decât în mod obișnuit pentru această perioadă a anului. Pe de altă parte, minimele nocturne vor coborî până la 2-10 grade Celsius, contribuind la o variație termică semnificativă.

Vremea în București

În Capitală, duminică, 25 februarie, se va înregistra o vreme extrem de caldă, cu temperaturi maxime de până la 18 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab și moderat. Nu sunt prognozate ploi, ceea ce reprezintă o veste bună pentru locuitorii orașului, având în vedere condițiile meteorologice extreme din alte zone ale țării.

Concluzie

În concluzie, prognoza meteo pentru duminică, 25 februarie, indică o zi haotică, cu temperaturi neobișnuit de ridicate și fenomene extreme în anumite regiuni ale României. Este recomandat să fim pregătiți pentru schimbările bruște de vreme și să urmărim atent avertizările emise de autorități.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul