×

Lista posturilor pentru Titularizare 2024 a fost actualizată pe site-ul Ministerului Educației.

Lista posturilor pentru Titularizare 2024 a fost actualizată pe site-ul Ministerului Educației.

Ministerul Educației a făcut publică lista actualizată a posturilor pentru Titularizare 2024, oferind profesorilor și aspiranților la calitatea de cadre didactice posibilitatea de a consulta această informație crucială pentru concursul național de ocupare a posturilor didactice din învățământul preuniversitar.

Ultima zi pentru depunerea cererilor de modificare a contractelor de muncă

Astăzi, 18 martie, este ultima zi în care profesorii pot depune cererile și documentele justificative pentru modificarea duratei contractului individual de muncă, trecând de la un contract pe durată determinată de un an la un contract individual de muncă pe durata de viabilitate a postului/catedrei, conform metodologiei-cadru de mobilitate pentru anul școlar 2024-2025.

Proba scrisă a examenului de Titularizare 2024

Conform unui ordin publicat în Monitorul Oficial, proba scrisă a examenului de Titularizare 2024, concursul de angajare în învățământ, este programată pentru data de 17 iulie 2024. Perioada de înscriere a candidaților va începe la data de 8 mai și se va încheia pe 17 mai 2024.

Disponibilitatea listei posturilor pentru Titularizare 2024

Listele posturilor pentru Titularizare 2024 sunt disponibile pe site-ul Ministerului Educației pentru fiecare județ în parte, oferindu-le cadrelor didactice posibilitatea de a se pregăti pentru concursul de angajare pe o perioadă nedeterminată într-o școală sau pentru angajarea pe perioadă determinată ca suplinitori.

Importanța Titularizării în învățământ

Titularizarea este un examen crucial pentru profesori, deoarece le oferă posibilitatea de a se angaja pe o perioadă nedeterminată într-o școală. Pentru a deveni titulari, profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Pe de altă parte, pentru a deveni suplinitori, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul