×

Kira Iarmîş îndeamnă rușii să participe masiv la funeraliile lui Aleksei Navalnîi.

Kira Iarmîş îndeamnă rușii să participe masiv la funeraliile lui Aleksei Navalnîi.

Începutul lunii martie aduce o veste tristă pentru Rusia, o țară încercată de evenimente dramatice în ultima vreme. Fosta asistentă și purtătoare de cuvânt a lui Aleksei Navalnîi, Kira Iarmîş, a făcut un apel emoționant către poporul rus, îndemnându-i să participe masiv la funeraliile opozantului rus.

Moment de comemorare

Aleksei Navalnîi, unul dintre cei mai cunoscuți opozanți ai președintelui Vladimir Putin, va fi înmormântat la Moscova la ora locală 14.00. Funeraliile vor avea loc într-o biserică din cartierul Mariino, locul unde opozantul locuia alături de familia sa.

O pierdere greu de suportat

Kira Iarmîş a vorbit despre personalitatea puternică a lui Navalnîi, descriindu-l ca fiind un om vesel, curajos și cinstit. Ea a subliniat faptul că Navalnîi era un om deschis, care nu se ascundea de pericol și care spunea întotdeauna adevărul.

Un om sincer și curajos

Fosta colaboratoare a opozantului rus a subliniat că pierderea lui Navalnîi este resimțită profund la nivel personal și că este extrem de dificil să se trăiască cu această realitate. Ea a evidențiat calitățile de sinceritate și curaj ale lui Navalnîi, recunoscând astfel impactul pe care acesta l-a avut asupra luptei pentru drepturile civile în Rusia.

Un apel la solidaritate

Într-un moment atât de solemn, Kira Iarmîş îndeamnă poporul rus să se unească într-un gest de solidaritate și să participe la funeraliile lui Aleksei Navalnîi în semn de respect pentru moștenirea sa și pentru sacrificiul său în lupta pentru democrație și justiție.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul