×

Kingfisher și Endava anunță deschiderea unui hub tehnologic în Cluj-Napoca, cu 100 de locuri de muncă pentru ingineri.

Kingfisher și Endava anunță deschiderea unui hub tehnologic în Cluj-Napoca, cu 100 de locuri de muncă pentru ingineri.

Kingfisher și Endava au anunțat deschiderea unui hub tehnologic la Cluj-Napoca, România, care va crea 100 de locuri de muncă pentru ingineri. Această mișcare strategică evidențiază angajamentul Kingfisher de a dezvolta echipe de ingineri talentați pentru a spori inovația și agilitatea companiei.

Investiție în Talente Tehnice

Hub-ul tehnologic va oferi diverse poziții pentru ingineri, inclusiv specialiști în platforme cloud, ingineri software și ingineri de date. Kingfisher intenționează să angajeze 25 de noi colegi în fiecare trimestru și să integreze noile echipe în comunitatea de ingineri existentă.

Rolul Tehnologiei în Retail

Compania recunoaște importanța tehnologiei în industria de retail și vizează să devină un magnet pentru talentele de top din tehnologie și data science. Această decizie strategică va contribui la creșterea comerțului electronic și la îmbunătățirea experienței clienților la nivel global.

Parteneriat pentru Inovație

Kingfisher și Endava vor lucra împreună pentru a asigura integrarea și creșterea graduală a hub-ului din Cluj, subliniind obiectivul comun al celor două companii pentru excelență și inovație. Alegerea României pentru acest hub tehnologic subliniază recunoașterea experienței și calității din industria IT a țării.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul