×

Jador, surprins la volanul mașinii în România după descalificarea de la Survivor All Stars

Jador, surprins la volanul mașinii în România după descalificarea de la Survivor All Stars

Despre descalificarea lui Jador de la Survivor All Stars s-a aflat deja de câteva săptămâni, iar fanii au fost ținuți în suspans cu privire la soarta artistului.

Un final neașteptat

Contul anonim de Instagram Viperele Vesele a dezvăluit detalii incendiare despre motivul pentru care Jador a fost eliminat din competiție. Se pare că artistul a părăsit jungla într-o tentativă disperată de a-și revedea iubita, Oana Ciocan, care se afla în aceeași locație.

Presiune din partea colegilor

Inițial, producătorii ar fi încercat să găsească o soluție de compromis pentru a nu-l elimina pe Jador, însă ceilalți concurenți au amenințat că vor părăsi competiția dacă nu se iau măsuri. Cătălin Moroșanu ar fi fost unul dintre cei mai vociferiți în această privință.

O revenire aparentă

Zvonurile conform cărora Jador ar fi fost readmis în competiție au început să circule pe rețelele de socializare, dar se pare că realitatea este alta. PRO TV a decis să-l trimită pe artist acasă, iar imaginile cu acesta la volanul mașinii sale au confirmat că acesta s-a întors în România.

Concluzie

Așadar, Jador a fost surprins la volanul mașinii în București, confirmând astfel că a părăsit competiția Survivor All Stars. Fanii sunt curioși să afle care va fi următorul pas al artistului în această poveste plină de neprevăzut.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul