×

Jador și Jorge se vor duela în următorul episod al Survivor All Stars! Răsturnare de situație la PRO TV

Jador și Jorge se vor duela în următorul episod al Survivor All Stars! Răsturnare de situație la PRO TV

Răsturnare de situație în noul episod al Survivor All Stars!

În următorul episod al competiției Survivor All Stars, telespectatorii vor fi martorii unei răsturnări de situație surprinzătoare. Deși un cont anonim de Instagram, Viperele Vesele, a anunțat descalificarea lui Jador și a dezvăluit alte detalii din episoadele viitoare, PRO TV a ales să continue difuzarea show-ului fără a lua în considerare aceste informații.

Jador și Jorge vor intra într-un duel neașteptat

Conform informațiilor publicate de Viperele Vesele, Jador și Jorge urmau să se dueleze într-un joc de eliminare. Cu toate acestea, echipa de producție a decis să schimbe regulile și să reconfigureze echipele. Astfel, în locul duelului planificat inițial, se va desfășura un joc între Faimoși și Războinici.

Jador rămâne Faimos, iar Jorge se alătură Războinicilor

În urma acestei răsturnări de situație, Jador va rămâne în echipa Faimoșilor, în timp ce Jorge va fi transferat în echipa Războinicilor. Această schimbare îi va oferi lui Jorge o șansă mai mare de a evita eliminarea și de a fi mai bine protejat în noua sa echipă.

Ce urmează în episodul următor?

În continuare, telespectatorii vor fi cu ochii pe PRO TV pentru a vedea ce imagini vor fi difuzate și cum se vor desfășura evenimentele în noul episod al Survivor All Stars. Echipele se vor întoarce pe traseu pentru o nouă probă, una care va face diferența – proba pentru Imunitate. Faimoșii vor lupta pentru a-și asigura liniștea la Consiliu, în timp ce Războinicii vor încerca să-și revină și să obțină victoria.

Astfel, presiunea este mare pentru concurenții precum Moroșanu, Zmărăndescu, Jador și Jorge, deoarece o nouă înfrângere ar putea duce la eliminarea lor din competiție.

Survivor All Stars domină audiența

Survivor All Stars a fost lider absolut de audiență marți seara, atrăgând aproape 1.5 milioane de români care au trăit cu emoție primul joc al săptămânii. În minutul de maximă audiență, peste 1.9 milioane de telespectatori se uitau la PRO TV.

PRO TV continuă să se mențină în fruntea audienței, având 7.1 puncte de rating și 25.4% cotă de piață, în timp ce locul doi în clasamentul audienței are doar 4.4 puncte de audiență și 15.9% cotă de piață.

Totuși, cu toate acestea, telespectatorii vor trebui să aștepte cu nerăbdare următorul episod pentru a afla ce se va întâmpla cu Jador și Jorge și cum vor evolua echipele în competiția Survivor All Stars.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul