×

INNA strălucește pe scena festivalului mexican Tecate Pa’l Norte alături de nume mari precum Imagine Dragons și Kendrick Lamar

INNA strălucește pe scena festivalului mexican Tecate Pa’l Norte alături de nume mari precum Imagine Dragons și Kendrick Lamar

INNA strălucește pe scena festivalului mexican Tecate Pa’l Norte alături de nume mari precum Imagine Dragons și Kendrick Lamar. Artista românească se află în Mexic pentru a susține un concert în cadrul evenimentului grandios din Monterrey. Line-up-ul festivalului include artiști de talie internațională precum Imagine Dragons, Kendrick Lamar, Thirty Seconds to Mars, Placebo, Anitta, Sum 41, Lost Frequencies, dar și Alok și R3hab, cu care INNA a colaborat.

INNA prezintă prima parte a albumului “Everything or Nothing”

INNA a lansat la începutul acestei luni prima parte a albumului “Everything or Nothing”, care cuprinde 6 piese compuse în cadrul proiectului Dance Queen’s House. Acest proiect este deja o tradiție pentru fanii artistei, oferindu-le piese noi compuse și produse într-o sesiune de 16 zile într-o casă, alături de songwriteri și producători. Procesul creativ este prezentat pe canalul de YouTube al artistei în 8 episoade.

Piese din albumul “Everything or Nothing”

Prima parte a albumului include 6 piese, printre care „Cheeky”, cu peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube, „Love Me”, „I Follow”, „Everything or Nothing”, „Imagination” și „Be My Lover”, toate cu un sound electrizant.

Successul internațional al INNEI

INNA este una dintre cele mai de succes artiste din România, cu o carieră impresionantă la nivel mondial. Artista are peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, peste 7 milioane de abonați pe YouTube și peste 11 milioane de ascultători lunari pe Spotify. INNA a susținut peste 1000 de concerte și a colaborat cu artiști relevanți români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Colaborări de succes

Anul trecut, INNA a lansat piese precum “Rock My Body” cu R3hab, care a dominat clasamentele radio din mai multe țări, și „Freak” cu Tujamo. De asemenea, piesa „VKTM”, în colaborare cu Sickotoy și TAG, a făcut parte din campania Victoria’s Secret ICON, alături de cele mai cunoscute modele internaționale.

Aceste realizări confirmă statutul INNEI ca unul dintre cei mai apreciați artiști români și o prezență de succes pe scena muzicală internațională.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul