×

Inflația va continua să scadă în următoarele luni conform BNR, dar riscurile rămân ridicate.

Inflația va continua să scadă în următoarele luni conform BNR, dar riscurile rămân ridicate.

Inflația a fost un subiect de interes major în ultima perioadă, iar conform BNR, se preconizează că va continua să scadă în următoarele luni. Cu toate acestea, riscurile rămân ridicate, iar există diverse aspecte care pot influența evoluția acestei situații economice.

Guvernul vine cu finanțare pentru Autostrada Moldovei

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că Guvernul va avea în ședință un proiect de finanțare pentru construirea Autostrăzii Moldovei, în valoare de 600 de milioane de euro. Această investiție ar putea avea un impact semnificativ asupra dezvoltării infrastructurii rutiere din regiune.

Anchete deschise de Uniunea Europeană

Subvenții excesive pentru companii chinezești

UE a demarat două anchete pentru a investiga dacă două companii chinezești au primit subvenții excesive, ceea ce ar putea afecta concurența pe piața europeană. Aceste acțiuni reflectă preocuparea pentru corectitudinea și echilibrul economic în relațiile comerciale internaționale.

Cercetătorii români lucrează la proiecte de drone

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, a anunțat că cercetătorii români sunt implicați în dezvoltarea a cel puțin 10 proiecte de drone. Aceste tehnologii au potențialul de a aduce inovație și progres în diverse domenii, de la securitate la agricultură și transport.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul