×

Gemenii vor fi trădați și abandonați în perioada următoare.

Gemenii vor fi trădați și abandonați în perioada următoare.

În ultimele previziuni ale numerologului Mihai Voropchievici, se pare că zodia Gemenilor se confruntă cu momente dificile în perioada următoare. Iată ce spun runele pentru această zodie și cum pot să facă față situației:

Gemenii, zodia trădării și abandonului

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Gemenii sunt cei care se vor simți trădați, abandonați și uitați în zilele care urmează. Este posibil să intre într-o situație complicată din care nu vor putea ieși ușor. Totuși, sfatul este clar: să părăsească acea persoană care i-a trădat și să își redefinească prioritățile în viață. Iertarea nu este o opțiune într-un astfel de context.

Ce recomandă numerologul

„În această săptămână Gemenii pot fi trădați, abandonați și uitați de cei dragi. Intrați într-o situație din care nu puteți ieși foarte ușor. Părăsiți acea persoană care v-a trădat pentru că nu vă va fi prieten niciodată”, avertizează Mihai Voropchievici.

Racii, în drumuri norocoase

Pe de altă parte, pentru nativii din zodia Rac, veștile sunt mult mai bune. Se anunță că vor fi pe drumuri și că vor avea parte de o serie de schimbări favorabile în viața lor:

Previziuni pentru Rac

„Sunteți foarte rapizi în acțiune. Datorită acestei rapidități veți avea parte de multe deplasări. Schimbări de situație benefice, iar șansa va fi de partea voastră în tot ce întreprindeți”, transmite Mihai Voropchievici.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul