×

Fostul cancelar austriac Sebastian Kurz condamnat pentru minciună: 8 luni cu suspendare.

Fostul cancelar austriac Sebastian Kurz condamnat pentru minciună: 8 luni cu suspendare.

În noaptea de 24 februarie, la Lipețk, localitate situată în vestul Rusiei aproape de granița cu Ucraina, s-au auzit explozii care au ridicat îngrijorări cu privire la escaladarea conflictului din regiune.

Egiptul semnează un acord de 35 de miliarde de dolari cu Emiratele Arabe Unite

Egiptul a convenit asupra unui acord impresionant de 35 de miliarde de dolari cu Emiratele Arabe Unite pentru a dezvolta orașul și a stimula economia țării. Această înțelegere poate avea un impact semnificativ asupra relațiilor regionale și asupra dezvoltării economice a Egiptului.

Iulia Navalnaia acuză autoritățile ruse de neglijență

Iulia Navalnaia, soția regretatului Aleksei Navalnîi, care a murit într-o închisoare rusă, a făcut declarații puternice acuzând autoritățile ruse de neglijență și de violarea drepturilor omului. Aceste acuzații aruncă o lumină crudă asupra situației din Rusia și asupra tratamentului activiștilor politici.

Marea Britanie sprijină financiar Ucraina

Marea Britanie a anunțat că va acorda un pachet financiar de 245 de milioane de lire sterline (287 de milioane de euro) către Ucraina, într-un gest de solidaritate și sprijin față de țara aflată într-o situație tensionată cu Rusia. Acest sprijin financiar poate avea un impact important asupra capacității Ucrainei de a face față provocărilor actuale.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul