×

Florin Ristei, la un pas de tragedie după despărțirea de Naomi Hedman. Cum a reacționat vedeta?

Florin Ristei, la un pas de tragedie după despărțirea de Naomi Hedman. Cum a reacționat vedeta?

Florin Ristei, cunoscutul artist român, a fost recent în centrul atenției după despărțirea sa de Naomi Hedman. Acest eveniment a dus la o perioadă dificilă pentru Florin, care a ajuns chiar la spital din cauza epuizării și a unui atac de panică.

Florin Ristei, aproape de tragedie

Despărțirea de Naomi Hedman a fost un moment extrem de greu pentru Florin Ristei, care a simțit impactul separării în mod intens. Artistul a ajuns la spital după ce a suferit un atac de panică și a recunoscut că se simțea epuizat din cauza agitației și a lipsei de somn.

Declaratia lui Florin Ristei

„Nu era să mor. Am ajuns epuizat la spital. Cântam cu basul și m-a luat un leșin. Am zis ! Am mai stat un pic și am zis . Am fost la urgențe. Cred că am făcut și un semi-atac de panică. Nici acum nu mă simt extraordinar. Îmi arde un pic căpățâna, dar sunt bine. Am lipsă de somn. Eu mă duc dimineața la Neatza, de la 08:00 la 12:00, apoi mă duc că filmăm Te cunosc de undeva!, iar apoi seara mă duc să repet pentru concertul de 8 martie”, a explicat Florin.

Reacția lui Naomi Hedman

Naomi Hedman, fosta parteneră a lui Florin Ristei, nu a făcut declarații publice după ce a aflat de starea delicată a artistului. Cu toate acestea, ea a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare.

Mesajul enigmatic al lui Naomi Hedman

„Niciun suflet (n.r om) din această lume nu poate lua ceea ce ți se cuvine”, a fost mesajul postat de Naomi, semnalând posibile sentimente sau gânduri profunde legate de situație.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul