×

Fermierii primesc soluții: 99% dintre solicitările lor rezolvate

Fermierii primesc soluții: 99% dintre solicitările lor rezolvate

Fermierii primesc soluții: 99% dintre solicitările lor rezolvate

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că aproape toate solicitările fermierilor au fost rezolvate, într-o veste bună pentru această categorie importantă din economia României. Potrivit premierului, 99% dintre solicitări au primit soluții, ceea ce înseamnă că guvernul a reușit să răspundă nevoilor fermierilor și să le ofere sprijinul necesar.

Într-o declarație făcută la Antena 3 CNN, premierul a explicat că Ministerul Agriculturii a închis aproape toate solicitările primite, inclusiv cele referitoare la subvenționarea și creditarea fermierilor. Aceste măsuri au fost bugetate încă din acest an, iar guvernul a făcut tot posibilul să le implementeze cât mai rapid.

Marcel Ciolacu a subliniat importanța dialogului cu fermierii și a menționat că pentru prima dată au fost luate în considerare atât nevoile marilor fermieri, cât și cele ale micilor fermieri. Aceasta demonstrează faptul că guvernul este preocupat de toate categoriile de fermieri și le oferă sprijinul necesar pentru a-și desfășura activitatea în condiții optime.

În ceea ce privește transportatorii, premierul a menționat că există încă negocieri privind RCA și acciza la motorină. Cu toate acestea, guvernul este deschis la dialog și încearcă să găsească soluții care să răspundă nevoilor transportatorilor, în special în ceea ce privește costurile ridicate ale asigurării RCA.

Premierul a subliniat importanța sectorului agricol pentru economia României, menționând că prin țara noastră tranzitează 70% din cerealele exportate de Ucraina. De aceea, este esențial să se ofere sprijin fermierilor și transportatorilor pentru a asigura o dezvoltare durabilă a acestor sectoare.

În concluzie, în urma negocierilor și dialogului cu fermierii și transportatorii, guvernul a reușit să rezolve aproape toate solicitările primite. Aceasta demonstrează că autoritățile sunt preocupate de nevoile acestor categorii și fac tot posibilul să le ofere sprijinul necesar pentru a-și desfășura activitatea în condiții optime.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul