×

Edi Iordănescu ar putea rămâne selecționer și după EURO 2024

Edi Iordănescu ar putea rămâne selecționer și după EURO 2024

Edi Iordănescu ar putea rămâne selecționer și după EURO 2024

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a dezvăluit că există posibilitatea ca antrenorul Edi Iordănescu să-și continue mandatul la naționala României și după EURO 2024. Potrivit oficialului FRF, forul i-a făcut deja o ofertă lui Iordănescu și acum așteaptă răspunsul acestuia. În curând va avea loc o întâlnire între Iordănescu și președintele FRF, Răzvan Burleanu, pentru a discuta detaliile contractuale.

Un nou mandat pentru Edi Iordănescu la cârma naționalei

Mihai Stoichiță a subliniat că calificarea României la EURO 2024 a avut un impact semnificativ în decizia de a-i oferi lui Iordănescu un nou contract. După atâția ani în care a obținut performanțe remarcabile, este considerat normal ca selecționerul să-și continue activitatea. Directorul tehnic federal a menționat că munca depusă atât de jucători, cât și de staff-ul tehnic condus de Edi Iordănescu, merită să fie recunoscută și apreciată.

Planuri pentru EURO 2024 și Liga Națiunilor

În ceea ce privește competițiile viitoare, România a fost repartizată în Grupa E la EURO 2024, unde va întâlni Belgia, Slovacia și învingătoarea din barajul B – Bosnia și Herțegovina / Ucraina – Israel / Islanda. De asemenea, echipa națională a României va participa și în Liga Națiunilor, fiind repartizată în grupa a 2-a din Liga C, unde va juca împotriva Kosovoului, Ciprului și învingătoarei dintre Lituania și Gibraltar.

Un nou capitol pentru naționala României

Dacă Edi Iordănescu va accepta oferta făcută de FRF, acest lucru ar însemna că selecționerul va continua să conducă naționala României și după EURO 2024, oferindu-i astfel oportunitatea de a continua să construiască și să dezvolte echipa. Fanii și suporterii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce va aduce viitorul pentru naționala României și ce performanțe va reuși să atingă sub conducerea lui Edi Iordănescu.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul