×

DIGI RCS RDS lansează o ofertă de telefoane performante aproape gratis pentru abonații care îndeplinesc o singură condiție!

DIGI RCS RDS lansează o ofertă de telefoane performante aproape gratis pentru abonații care îndeplinesc o singură condiție!

DIGI RCS RDS lansează o ofertă de telefoane performante aproape gratis pentru abonații care îndeplinesc o singură condiție!

DIGI RCS RDS, una dintre cele mai mari companii de telecomunicații din România, vine cu o nouă ofertă tentantă pentru abonații săi. Cei care aleg să se alăture rețelei DIGI și să opteze pentru abonamentul Nelimitat vor avea posibilitatea de a achiziționa telefoane performante la prețuri incredibil de mici.

Telefoane performante, plăți în rate și avans 0

Una dintre cele mai mari avantaje ale acestei oferte este faptul că nu trebuie să plătiți întreaga sumă odată, ci puteți alege să achitați telefonul în rate. Mai mult decât atât, unele modele pot fi cumpărate chiar și fără avans, cum este cazul noului Redmi Note 13 5G.

Redmi Note 13 5G este un telefon de ultimă generație, cu specificații impresionante și funcționalități avansate. Acesta poate fi achiziționat în 24 de rate, fără avans, direct pe factura DIGI. Prețul lunar pentru acest telefon este de doar 54 de lei, abonamentul fiind inclus în acest preț. O ofertă greu de refuzat pentru pasionații de tehnologie!

Precomandă pentru Samsung Galaxy S24

DIGI RCS RDS nu se oprește aici și vine cu încă o surpriză pentru clienții săi. Aceștia au posibilitatea de a precomanda noul Samsung Galaxy S24, un telefon de top cu performanțe extraordinare și design sofisticat.

Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să vă portați abonamentul la DIGI și să alegeți abonamentul Nelimitat la doar 2.5 euro pe lună timp de 6 luni. Astfel, veți putea precomanda orice model de Samsung Galaxy S24 și să achitați telefonul în până la 24 de rate.

Opțiuni de plată flexibile

Pentru achiziționarea Samsung Galaxy S24, aveți două opțiuni de plată. Dacă alegeți să faceți portarea abonamentului cu Nelimitat în 12 rate pe factura DIGI, va trebui să achitați un avans de 2199 lei și apoi să plătiți 191 lei lunar.

Pentru cei care preferă să achiziționeze telefonul în magazine, există o ofertă exclusivă. Portarea abonamentului cu Nelimitat în 24 de rate Credit nu necesită avans, iar rata lunară este de doar 187,5 lei.

Deci, dacă sunteți în căutarea unui telefon performant la prețuri accesibile, nu ratați această ofertă de la DIGI RCS RDS. Portați-vă abonamentul la DIGI, alegeți abonamentul Nelimitat și bucurați-vă de telefoane de ultimă generație la prețuri aproape gratis!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul