×

DIGI RCS RDS aduce tehnologia 5G în Spania! Toți clienții vor beneficia de viteze sporite și conexiune stabilă

DIGI RCS RDS aduce tehnologia 5G în Spania! Toți clienții vor beneficia de viteze sporite și conexiune stabilă

Lansarea tehnologiei 5G în Spania de către DIGI RCS RDS

Subsidiara Grupului DIGI din Spania a anunțat că începând cu 12 februarie va aduce tehnologia 5G în țară, oferind viteze sporite și o conexiune stabilă tuturor clienților săi de telefonie mobilă. Această nouă tehnologie va fi disponibilă fără costuri adiționale pentru toți abonații care dețin terminale compatibile.

Beneficiile tehnologiei 5G

Tehnologia 5G aduce o serie de avantaje semnificative pentru utilizatorii DIGI RCS RDS din Spania:

  • Viteză sporită: Comparativ cu tehnologia 4G, tehnologia 5G oferă o viteză de transfer a datelor mai mare, ceea ce permite accesul rapid la conținutul online și descărcarea facilă a fișierelor multimedia.
  • Latență redusă: Serviciul 5G asigură o latență redusă, ceea ce înseamnă o experiență îmbunătățită pentru navigarea pe internet, redarea conținutului VR și a jocurilor de înaltă rezoluție, prin reducerea timpului de răspuns al aplicațiilor online.
  • Conexiune stabilă: Rețeaua 5G poate susține un număr considerabil mai mare de dispozitive conectate simultan și asigură o conexiune mai stabilă, ceea ce implică o distribuție mai eficientă a resurselor infrastructurii mobile.

Experiență optimă de navigare

Odată cu lansarea tehnologiei 5G, abonații de telefonie mobilă DIGI Spania se vor bucura de o experiență optimă de navigare. Aceasta include capacități superioare pentru accesul la internet, transfer rapid de date, stabilitate crescută a conexiunii și latență redusă.

Cum să accesați tehnologia 5G

Pentru a beneficia de tehnologia 5G, clienții DIGI RCS RDS din Spania care dețin un telefon mobil compatibil se vor putea conecta automat la rețeaua 5G, fără costuri suplimentare. Aceștia pot contracta serviciile de telefonie mobilă prin intermediul site-ului www.digimobil.es, prin apel gratuit la 1200 (număr accesibil în rețeaua DIGI Spania) sau la 919 120 120 (pentru apelurile din rețelele altor operatori de pe teritoriul Spaniei), la oricare dintre punctele de vânzare sau la standurile DIGI RCS RDS din centrele comerciale importante din Spania.

Despre DIGI RCS RDS

DIGI RCS RDS este subsidiara Grupului DIGI din Spania și este primul operator de rețele virtuale mobile (MVNO) din piață. Aceasta este al cincilea operator mobil din Spania și deserveste peste 4,5 milioane de conexiuni mobile și peste 1,2 milioane de conexiuni fixe. Cu o cifră de afaceri de 466 milioane de euro în primele 9 luni ale anului 2023, DIGI Spania se angajează să ofere clienților săi soluții performante, acoperire și conectivitate la cele mai avansate standarde tehnologice și la cele mai accesibile prețuri.

Ambițiile companiei în Spania sunt mari, iar lansarea tehnologiei 5G reprezintă un pas important în procesul de transformare digitală. Cu toate acestea, comunicatul nu menționează nimic despre abonații din România, ceea ce a ridicat unele îngrijorări cu privire la concentrarea DIGI pe alte piețe.

Sursa: www.digiromania.ro

Partajează acest conținut:

Publică comentariul