×

Descoperă cele mai bune zone de picnic din București unde poți face și grătar

Descoperă cele mai bune zone de picnic din București unde poți face și grătar

Descoperă top 4 locuri de picnic din București unde poți face și grătar

Capitala României oferă numeroase oportunități pentru a petrece timpul liber în aer liber, iar autoritățile au amenajat câteva zone speciale pentru picnic, unde poți face și grătar. Acestea sunt locuri ideale pentru locuitorii orașului care nu își permit sau nu au timp să călătorească în afara Bucureștiului în căutarea ierbii verzi. Mai mult decât atât, aceste locuri sunt perfect legale și nu vei primi amenzi pentru activitățile tale.

Sectorul 2 din București găzduiește câteva locații în care poți aprinde focul fără probleme. Printre acestea se numără: Parcul Bordei, Parcul Obor și Parcul Circului. Așadar, poți să-ți aduci grătarul de acasă și să te bucuri de preparatele delicioase în mijlocul naturii.

În Sectorul 4, în Parcul Lumea Copiilor, ai la dispoziție foișoare de lemn dotate cu 70 de grătare special realizate pentru locuitorii Bucureștiului. Aici, curățenia este asigurată de către reprezentanții Administrației Domeniului Public, deci te poți bucura de mâncare și distracție fără griji.

Dacă te afli în Sectorul 6, ai două opțiuni pentru a-ți petrece timpul liber în natură. În Parcul Crângași, amplasat pe malul Lacului Morii, poți găsi șapte foișoare dotate cu grătare, coșuri de gunoi și băncuțe pentru a te relaxa în compania familiei sau prietenilor. De asemenea, în cartierul ANM Brâncuși, poți găsi locuri speciale de grătare și picnicuri, unde te poți instala gratuit și poți folosi grătarele puse la dispoziție.

Așadar, Bucureștiul ascunde numeroase oaze de relaxare și distracție în mijlocul naturii, unde poți petrece timpul liber într-un mod plăcut și sănătos. Nu uita să respecți regulile și să te bucuri de momentele frumoase alături de cei dragi.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul