×

Dani Mocanu: Biografie, controversă și viață personală

Dani Mocanu: Biografie, controversă și viață personală

Dani Mocanu: Biografie, controversă și viață personală

Dani Mocanu, cunoscut ca un cântăreț de manele de etnie romă, este una dintre cele mai controversate personaje din peisajul muzical autohton. Acesta s-a născut pe 3 septembrie 1992 în Bradu, județul Argeș și a devenit cunoscut pentru melodiile sale cu versuri controversate despre încălcarea legii, închisoare sau răzbunare. Cu toate acestea, viața sa personală și activitățile din afara muzicii au fost, de asemenea, subiect de discuție.

Dani Mocanu a urmat cursurile liceului Ion C Brătianu din Pitești și a jucat fotbal la FC Argeș Pitești și la echipa de juniori a FCSB. Cu toate acestea, pasiunea sa pentru muzică și afaceri considerate de mulți a fi cel puțin dubioase l-au îndreptat către o carieră în industria muzicală. Deși nu a studiat muzica, o profesoară din liceu l-a încurajat să urmeze această cale.

Pe 7 ianuarie 2021, Dani Mocanu a anunțat că se retrage din viața muzicală, odată cu lansarea ultimei sale piese. El a exprimat dorința de a se îndrepta mai mult către credință. Cu toate acestea, în trecut, cântărețul a fost implicat în diverse controverse și probleme legale. În septembrie 2017, a fost arestat și pus sub acuzație pentru proxenetism, fiind acuzat că ar fi trimis fete să se prostitueze în Marea Britanie și Irlanda. De asemenea, o piesă lansată de el a fost considerată că incită la ură și discriminare, iar acesta a fost condamnat la 6 luni de închisoare.

În ceea ce privește viața sa personală, Dani Mocanu nu este căsătorit, dar se știe că are mai mulți copii. Cu toate acestea, el nu și-a afișat niciodată familia în spațiul public. În septembrie anul trecut, când au apărut imagini cu un leu lovit și subnutrit într-un videoclip al său, i-a fost deschis un dosar penal pentru cruzime față de animale.

În prezent, Dani Mocanu nu are afaceri în derulare care să fie făcute publice, după ce s-a lăsat de muzică. Acesta a dispărut din lumina reflectoarelor, iar modul său oficial de a face bani a încetat. Cu toate acestea, el rămâne un personaj controversat și interesul public în jurul vieții sale personale și a activităților sale este în continuare ridicat.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul