×

Constantin Budescu: Biografie, Carieră Fotbalistică, Avere și Viață Personală

Constantin Budescu: Biografie, Carieră Fotbalistică, Avere și Viață Personală

Constantin Budescu este un fotbalist român cu o carieră impresionantă și o viață personală plină de realizări și momente frumoase.

De la începuturi la FCV Farul

Născut pe 19 februarie 1989 în Urziceni, Budescu și-a început cariera fotbalistică la vârsta de 12 ani, fiind remarcat de un fost maseur de la Petrolul Ploiești. De la amatori la juniori, a evoluat apoi în Liga a II-a și a atras atenția unor echipe importante precum Rapid și Politehnica Timișoara. După un parcurs impresionant la Astra Ploiești și apoi la Astra Giurgiu, Budescu a ajuns în 2023 la FCV Farul, unde continuă să își demonstreze talentul și pasiunea pentru fotbal.

Realizări pe terenul de fotbal

Împreună cu antrenorul Marius Șumudică, Budescu a cucerit titlul de campion al României cu Astra Giurgiu, într-o performanță remarcabilă împotriva celor de la Steaua. A avut evoluții deosebite și în competițiile europene, demonstrându-și calitățile de jucător talentat și dedicat.

De la FCSB la China și înapoi

Budescu a avut parte de transferuri importante în cariera sa, trecând pe la echipe precum FCSB, Dalian Professional, Al Shabab sau Damac FC. Totuși, cea mai mare reușită financiară a fost în China, unde a semnat un contract cu un salariu impresionant de un milion de dolari pe an, pe o perioadă de trei ani.

Viața personală

În 2014, Constantin Budescu s-a căsătorit cu Mădălina, având ca naș pe Dani Coman, fost portar și manager la Astra Giurgiu. Cei doi au împreună doi băieți, Patrick Nicolas și Matias, care îi aduc bucurie și motive de mândrie în viața de familie.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul