×

Constantin Budescu – Biografia unui Fotbalist de Succes: CV, Varstă, Famile, Avere

Constantin Budescu – Biografia unui Fotbalist de Succes: CV, Varstă, Famile, Avere

Constantin Budescu este un fotbalist de succes cu o carieră impresionantă. Iată o privire mai detaliată asupra biografiei sale:

Tinerețea și debutul în fotbal

Născut pe 19 februarie 1989 la Urziceni, Budescu a început fotbalul la vârsta de 12 ani, când a fost remarcat de fostul maseur de la Petrolul Ploiești, Răduță Gheoca. A debutat în Liga a II-a la echipa Rapid Sălciile și și-a făcut treptat loc în echipa de bază.

Ascensiunea în carieră

Interesul unor echipe precum Rapid, Politehnica Timișoara sau C Brașov l-a condus pe Budescu către Astra Ploiești în 2011, unde a avut evoluții remarcabile. A câștigat campionatul României alături de Marius Șumudică și a impresionat și în competițiile europene.

Performanțe internaționale și naționale

Budescu a fost convocat la echipa națională de tineret și apoi la echipa de seniori a României, contribuind la calificarea la Campionatul European din 2016. A evoluat la cluburi precum Dalian Professional, FCSB, Al Shabab, Damac FC și FC Voluntari, iar din 2023 joacă pentru FCV Farul.

Realizări financiare și familie

Câștigând salarii consistente de-a lungul carierei, Budescu a avut parte de un succes financiar semnificativ. Cel mai mare contract l-a semnat în China, unde a încasat un milion de dolari pe an. În 2014 s-a căsătorit cu Mădălina, iar cei doi au doi băieți, Patrick Nicolas și Matias.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul