×

Chef Scărlătescu acuză Antena 1 că nu i-a plătit pentru sezonul 12 din Chefi la Cuțite

Chef Scărlătescu acuză Antena 1 că nu i-a plătit pentru sezonul 12 din Chefi la Cuțite

Un scandal de proporții zguduie lumea culinară din România, pe fondul unor neînțelegeri financiare între celebrul chef Cătălin Scărlătescu și postul de televiziune Antena 1.

Chef Scărlătescu acuză Antena 1 pentru neplata salariului

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au decis să dea în judecată Antena Group pentru neplata salariului aferent sezonului 12 al emisiunii Chefi la Cuțite. Potrivit declaratiilor chef-ului Scărlătescu, cei trei jurați nu au primit banii cuveniți pentru participarea lor în show-ul culinar, încheiat în toamna anului trecut.

Motivele din spatele acuzațiilor

Stimabilul chef a subliniat că decizia de a porni acțiunea legală împotriva postului de televiziune a fost determinată de faptul că nu li s-au plătit sumele promise pentru munca lor. Scărlătescu a făcut referire la situația în care Antena 1 ar fi încasat sume considerabile de bani, dar nu ar fi remunerat corect echipa de jurați.

Reacția vehementă a chef-ului

Cătălin Scărlătescu nu a ezitat să aducă acuzații grave la adresa Antenei 1, sugerând că există o lipsă de transparență din partea televiziunii în ceea ce privește plata prestațiilor artistice. Chef-ul a făcut remarci ironice referitoare la situația financiară a postului TV și a subliniat că nu dorește decât să i se plătească munca depusă cu seriozitate.

Reacția Antena 1 și schimbările în echipa Chefi la Cuțite

În replică, Antena 1 a intentat proces fiecărui jurați în parte pentru a-i obliga să revină în emisiune conform contractului inițial. Postul TV a comunicat că refuzul celor trei chefi de a participa la filmările sezonului 13 a fost motivul principal al despărțirii.

Noi jurați și viitorul emisiunii

În urma scandalului, Antena 1 a anunțat că noii jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite vor fi Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Orlando Zaharia și Ștefan Popescu. Schimbările în echipa de jurați marchează un nou început pentru show-ul culinar de succes, în ciuda controverselor financiare.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul