×

Cel mai așteptat serial SF de pe Netflix a fost dezvăluit!

Cel mai așteptat serial SF de pe Netflix a fost dezvăluit!

Serialul SF „3 Body Problem”, dezvoltat de showrunnerii celebrei Game of Thrones, David Benioff și D.B. Weiss, a fost dezvăluit într-un trailer captivant de către Netflix. Lansarea programată pe 21 martie a stârnit o anticipare incredibilă în rândul fanilor science-fiction, care vor avea parte de o experiență cinematografică fascinantă.

O incursiune în lumea științifico-fantastică

„3 Body Problem” este bazat pe primul roman din seria Remembrance of Earth’s Past a autorului chinez Liu Cixin și promite să aducă pe micul ecran aceeași magie care a consacrat Game of Thrones. Cu un trailer de peste două minute, plin de momente incitante și indicii misterioase, anticiparea pentru acest serial a atins cote maxime.

Un casting de excepție

Serialul de pe Netflix se bucură de o distribuție de excepție, având printre actorii principali nume precum Benedict Wong și Eiza González. Pe lângă aceștia, vor apărea și fațe cunoscute ale Game of Thrones, precum Jonathan Pryce și John Bradley, ceea ce adaugă un plus de entuziasm fanilor.

O poveste complexă și fascinantă

Povestea serialului „3 Body Problem” se inspiră dintr-o problemă comună din domeniul fizicii, acoperind atât fizica clasică, cât și fizica cuantică. Abordând legile mișcării lui Newton și gravitația universală, titlul complex este o cheie către mistere profunde și explorări științifice îndrăznețe.

O echipă de creație de excepție

Cu experiența remarcabilă a lui David Benioff și D.B. Weiss, care au adus Game of Thrones la niveluri inimaginabile de popularitate, „3 Body Problem” beneficiază și de contribuția scenaristului Alexander Woo, cunoscut pentru munca sa la seriale precum True Blood și The Terror. Această echipă de creație promite să ofere un serial memorabil, plin de complexitate și profunzime.

Cu lansarea iminentă pe 21 martie, fanii science-fiction nu mai au mult de așteptat pentru a se bucura de această incursiune fascinantă în lumea științifico-fantastică oferită de „3 Body Problem”. Este timpul să pregătiți popcorn-ul și să vă pregătiți pentru o călătorie epică într-un univers captivant și plin de surprize.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul