×

Ce concurenți vor ajunge la duelul pentru eliminare la Survivor All Stars? O surpriză de proporții!

Ce concurenți vor ajunge la duelul pentru eliminare la Survivor All Stars? O surpriză de proporții!

Lupta pentru supraviețuire în Survivor All Stars

Marți seară, concurenții din emisiunea Survivor All Stars s-au confruntat într-o luptă crucială pentru a obține nu doar alimente, ci și șansa de a descoperi cum arată camp-ul tribului adversar. Această bătălie a fost una plină de adrenalină, iar telespectatorii au trăit fiecare secundă la cote înalte, făcând ca emisiunea să rămână pe primul loc în topul audiențelor.

Un joc tensionat și o alegere surprinzătoare

În urma unui nou joc în care Războinicii s-au impus, aceștia au obținut proviziile pentru săptămâna respectivă și au aflat că mai au un avantaj major. Trei dintre membrii tribului, Iancu Sterp, Alex Delea și Andrei Ciobanu, au fost aleși să meargă în tabăra inamică a Faimoșilor și să aleagă cinci obiecte pe care să le înșusească. Aceste obiecte nu vor proveni din taberele lor, ci vor fi culese exclusiv din tabăra adversarilor.

O provocare pentru Iancu Sterp și colegii săi

Alegerea celor trei concurenți a stârnit curiozitatea publicului, iar toți se întreabă ce obiecte vor decide să ia de la adversarii lor. Iancu Sterp a afirmat că se vor întoarce „destul de împliniți din tabăra Faimoșilor”, lăsându-ne să speculăm asupra obiectelor valoroase pe care le vor alege.

Survivor All Stars domină audiențele

Ediția de marți seară a emisiunii Survivor All Stars a fost lider absolut de audiență în intervalul orar 21:30 – 24:13. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV a obținut 7.1 puncte de rating și o cotă de piață de 26.2%, depășind cu mult locul doi care a înregistrat doar 4.3 puncte de audiență și 15.7% cotă de piață. Aproape 1.5 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți pe parcursul emisiunii, iar în minutul de aur, la ora 21:48, peste 2 milioane de telespectatori erau urmăreau PRO TV.

Următoarea provocare: Lupta pentru imunitate

Săptămâna abia a început și în această seară, concurenții se vor confrunta într-o luptă vitală pentru obținerea imunității. Faimoșii, care au pierdut deja două concurente din tribul lor, sunt disperați să obțină o victorie, în timp ce Războinicii sunt hotărâți să-și păstreze echipa intactă. Cine se va impune în această luptă și cine va ajunge în duelul pentru imunitatea personală, vom afla curând.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul