×

Catrinel Menghia: Biografie, Carieră și Viață Personală

Catrinel Menghia: Biografie, Carieră și Viață Personală

Un nou capitol din viața personală și profesională a fotomodelului român Catrinel Menghia

De la Iași la lumina reflectoarelor internaționale

Catrinel Menghia, în vârstă de 38 de ani, a început să își croiască drumul în industria modelling-ului încă de la o vârstă fragedă. Născută la Iași, aceasta și-a făcut simțită prezența nu doar pe podiumurile de modă din România, ci și în cele din Italia și Statele Unite ale Americii.

O carieră strălucitoare și multe contracte pe masă

Cunoscută sub numele de Catrinel Marlon în unele cercuri, Menghia a reușit să-și construiască o carieră de succes în lumea modei. A pozat pentru reviste de prestigiu precum FHM, Maxim, Sports Illustrated, Cosmopolitan și Elle, devenind imaginea unor branduri celebre precum Giorgio Armani și Lise Charmel.

Un talent poliglot și pasiuni diverse

Nu doar frumusețea fizică a adus-o în atenția publicului, ci și aptitudinile sale lingvistice și pasiunile pentru fotografie și pictură. Catrinel vorbește fluent trei limbi străine – italiana, engleza și franceza, ceea ce i-a deschis uși în numeroase țări și a consolidatu-i statutul de model internațional.

De la podium la ecranul mare

Pe lângă cariera sa în modelling, Catrinel Menghia a făcut și primii pași în industria cinematografică. A apărut în diverse producții precum „Tale of Tales”, „La Gomera” sau „Cruella”, demonstrându-și versatilitatea și talentul actoricesc.

O viață personală marcată de schimbări și bucurii

Pe plan personal, Catrinel a avut parte de căsnicii și despărțiri, dar și de momente de fericire pură. După divorțul de fostul fotbalist Massimo Brambai, Menghia s-a căsătorit cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico, cu care are o fetiță minunată, născută în 2019.

Așadar, Catrinel Menghia continuă să fascineze și să impresioneze atât în lumina reflectoarelor, cât și în intimitatea vieții sale personale, demonstrând că frumusețea și talentul său sunt într-adevăr remarcabile.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul