×

Catrinel Menghia: Biografia unei Vedete Internaționale

Catrinel Menghia: Biografia unei Vedete Internaționale

Recent, în presa internațională a fost prezentată biografia captivantă a celebrei vedete Catrinel Menghia, un fotomodel român de succes cu o carieră impresionantă.

De la Iași la Victoria în Modă

Catrinel Menghia s-a născut pe 1 octombrie 1985 în Iași, România, într-o familie cu rădăcini sportive. Tatăl ei a fost campion național la atletism, iar această pasiune pentru sport a fost transmisă și ei, obținând chiar și un titlu de campioană la juniori la aceeași probă ca tatăl său.

De la Descoperirea În București la Contracte Internaționale

La doar 16 ani, Catrinel a fost descoperită de un agent de modelling în timp ce se afla într-o călătorie la București. Aceasta a fost începutul unei cariere de succes, care a dus-o în prezent să aibă contracte în Italia și Statele Unite ale Americii. Cu dimensiunile ei aproape de perfecțiune (89-61-89) și o înălțime de 1,77 m, Catrinel a devenit imaginea unor branduri de renume din industria modei, cum ar fi Giorgio Armani.

Carieră în Modă și Film

De-a lungul anilor, Catrinel Menghia a pozat pentru reviste de prestigiu precum FHM, Maxim, Sports Illustrated și a participat la defilări de modă exclusiviste. În plus, ea a avut și apariții în filme, având o filmografie diversificată ce include titluri precum „Cruella” și „CSI”. Cu o avere estimată la un milion de euro, Catrinel a demonstrat că munca și pasiunea sa pentru modelling și actorie au dat roade.

O Viață Personală Plină de Evenimente

Pe plan personal, Catrinel Menghia a fost căsătorită cu un fost fotbalist italian, Massimo Brambai, iar ulterior s-a cuplat cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico, cu care are o fetiță născută în 2019. Aceste aspecte din viața sa adaugă nuanțe interesante în povestea unei vedete internaționale de succes.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul