×

Carla Cutugno: Biografia Femeii care a Rămas alături de Toto Cutugno până la Sfârșit

Carla Cutugno: Biografia Femeii care a Rămas alături de Toto Cutugno până la Sfârșit

Carla Cutugno a fost mereu un suport de neclintit pentru celebrul cântăreț Toto Cutugno. Descoperim mai multe detalii despre viața acestei femei puternice și devotate.

Dragoste de-o viață

Carla și Toto s-au întâlnit în 1971, la un concert al artistului, și de atunci au fost inseparabili. Chiar și în fața aventurilor și provocărilor, Carla a rămas alături de el, fiind un pilon de stabilitate în viața sa tumultoasă.

O relație neclintită

Chiar și în fața dificultăților, Carla nu s-a dat bătută. Împreună cu Toto, ea a trecut peste obstacolele vieții, inclusiv diagnosticul de cancer al artistului din 2007. Dragostea și devotamentul ei au fost întotdeauna de necontestat.

O inimă mare

Desi nu a putut avea copii biologici, Carla și-a deschis inima pentru a-l înfia pe Nico, fiul pe care Toto l-ar fi avut dintr-o relație anterioară. Cu toate că nu l-a născut, ea l-a crescut cu aceeași dragoste și grijă ca și cum ar fi fost propriul ei copil.

Moștenirea lui Toto Cutugno

La moartea lui Toto în 2023, Carla a devenit văduvă, dar a primit o parte din avere, împreună cu fiul lor Nico. Cu o moștenire impresionantă de 5 milioane de euro din cariera sa muzicală, Toto a asigurat că cei dragi vor avea parte de un viitor sigur.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul