×

Biscuiți Grandino retrasi de la LIDL din cauza unui obiect periculos

Biscuiți Grandino retrasi de la LIDL din cauza unui obiect periculos

Alertă în magazinele LIDL din România! Un produs apreciat de mulți români a fost retras de la rafturi din cauza unui obiect periculos găsit în interior. Iată ce trebuie să știi despre retragerea biscuiților Grandino:

Ce s-a întâmplat cu biscuiții Grandino?

Se pare că în timpul procesului de producție, într-un lot de biscuiți Grandino, s-au descoperit corpuri metalice, ceea ce poate pune în pericol sănătatea clienților care îi consumă.

Descrierea produsului și a pericolului

Biscuiții Grandino sunt cunoscuți pentru aluatul fraged și concentrația generoasă de ciocolată din compoziție. Cu toate acestea, în cazul lotului cu termen de valabilitate 12.12.2024, clienții trebuie să fie precauți din cauza prezenței neașteptate a corpului metalic.

Ce trebuie să facă cei care au cumpărat produsul?

Dacă ai achiziționat recent biscuiții Grandino, este esențial să îi returnezi de urgență la magazinul LIDL de unde i-ai cumpărat. Poți primi banii înapoi la casa de marcat fără a fi necesar bonul fiscal.

Avertisment pentru clienți

LIDL a emis un avertisment special pentru toți clienții care au cumpărat produsul afectat. Consumul acestor biscuiți poate pune în pericol sănătatea din cauza corpului metalic găsit în interior.

Situație similară recentă

Aceasta nu este prima dată când produse sunt retrase de la LIDL din cauza unor probleme de siguranță. Chiar acum două săptămâni, un alt produs a fost rechemat și clienții au fost îndemnați să îl returneze pentru siguranța lor.

Dacă ai cumpărat biscuiții Grandino recent, nu ezita să îi returnezi și să îți protejezi sănătatea. Siguranța ta este prioritară!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul