×

Bianca Censori: Biografia celei care a cucerit inima lui Kanye West

Bianca Censori: Biografia celei care a cucerit inima lui Kanye West

În ultimele zile, Bianca Censori, femeia care a cucerit inima lui Kanye West, a fost subiectul principal al discuțiilor în presă. Iată ce mai aflăm despre ea:

sinsay.com/ro

Biografia Biancăi Censori

Bianca Censori, în vârstă de 28 de ani, este un arhitect talentat originar din Melbourne, Australia. Devenită celebră pentru căsătoria sa cu faimosul rapper american Kanye West, aceasta a intrat în atenția publicului după ce cei doi s-au căsătorit la scurt timp după divorțul acestuia de Kim Kardashian.

Viața personală și profesională

Cu o înălțime de 1,72 m și o greutate de 75 kg, Bianca Censori este nu doar o prezență remarcabilă, ci și o femeie de afaceri de succes. Averea sa, în urma căsătoriei cu Kanye West, este estimată la nivelul miliardelor de euro, iar cei doi călătoresc frecvent în întreaga lume.

De la studii la carieră

Bianca a studiat la Școala Baptistă Carey și apoi la Universitatea din Melbourne, obținând un master în Arhitectură. Intrând în lumea afacerilor încă de pe băncile școlii, și-a deschis propriul brand de bijuterii, Nylons Jewellery, și a lucrat ca designer de arhitectură la compania Yeezy a lui Kanye West.

Scandalul din Veneția

Cuplul format din Bianca Censori și Kanye West a fost recent implicat într-un scandal sexual de proporții, care i-a adus interdicția de a mai vizita Veneția vreodată. Cei doi au fost filmați în ipostaze intime pe o telegondolă, ceea ce a stârnit un val de controverse și critici din partea autorităților.

Așadar, viața și cariera Biancăi Censori continuă să fie subiect de interes pentru publicul larg, iar fiecare pas al acesteia este atent urmărit și analizat de fani și de presa de scandal.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul