×

AUR validează mai multe candidaturi pentru consiliile județene

AUR validează mai multe candidaturi pentru consiliile județene

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi la Filarmonica Oltenia din Craiova, a avut loc lansarea cărții intitulate ”Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful…”. Evenimentul a adunat un public numeros, interesat de perspectivele și ideile prezentate în această lucrare de referință.

Preocupare pentru viitorul țării

Autorul cărții a evidențiat în discursul său importanța implicării active a cetățenilor în modelarea viitorului României. Ideile prezentate au stârnit dezbateri aprinse și au pus accentul pe nevoia de schimbare și progres în diverse domenii cheie ale societății românești.

Reacții din partea participanților

Participanții la eveniment au exprimat apreciere pentru inițiativa organizatorilor de a aduce în atenția publicului o carte cu un conținut atât de pertinent și actual. Dezbaterile care au urmat au evidențiat preocupările și speranțele comune legate de viitorul țării.

Reacția RA-APPS

În altă ordine de idei, vineri, 8 martie, RA-APPS a transmis un comunicat referitor la lucrările executate anterior semnării contractului cu Bog Art SRL. Instituția a subliniat importanța transparenței și responsabilității în gestionarea proiectelor de infrastructură, asigurând că toate demersurile sunt realizate conform normelor și reglementărilor în vigoare.

Migrările politice și impactul asupra electoratului

Mihai Chirica, primarul Iașiului, a adus în atenție impactul migrărilor politice din preajma campaniilor electorale asupra electoratului. Acesta a subliniat că stabilitatea și consecvența în acțiunile politice sunt esențiale pentru încrederea publicului în clasa politică.

Reacția Arhiepiscopiei Bucureștilor

De asemenea, Arhiepiscopia Bucureștilor a emis un comunicat în care dezaprobă folosirea cu scop electoral a pretextului de a sprijini sau nu construirea Catedralei Naționale. Instituția a subliniat importanța respectului față de valorile spirituale și avertizează asupra manipulării sentimentelor religioase în scopuri politice.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul