×

Atenție la Mesajul Fals de la CEC Bank care te Poate Lăsa Fără Bani

Atenție la Mesajul Fals de la CEC Bank care te Poate Lăsa Fără Bani

Un nou avertisment vine din partea CEC Bank pentru toți clienții din România care au contract cu instituția financiară sau chiar cu alte bănci.

Mesaj Fals de la CEC Bank

CEC Bank a emis o alertă cu privire la un mesaj fals care poate compromite securitatea conturilor bancare. Mesajul aparent inofensiv conține solicitarea de actualizare a datelor personale sub pretextul unei necesități urgente.

Metoda de Fraudă

Mesajul fraudulos îndeamnă clienții să acceseze un link sub motivul unei actualizări de date. Însă, acest link duce către un site controlat de atacatori, care își propun să fure informații personale sensibile și să compromită securitatea financiară a persoanelor vizate.

Recomandări de Securitate

Pentru a evita căderea în capcana acestor infractori cibernetici, CEC Bank sfătuiește clienții să nu răspundă niciodată la astfel de mesaje și să nu acceseze link-urile incluse în acestea.

Este crucial să verifici cu atenție orice comunicare primită prin SMS, e-mail sau WhatsApp și să te asiguri că provine de la surse autentice și de încredere.

Concluzie

Securitatea informațională este o prioritate în era digitală în care trăim, iar vigilența este cea mai bună armă împotriva fraudelor online. Fiți precauți și nu vă expuneți la riscuri inutile!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul